Rychlovka, kterou zvládnete do půl hodiny. Určitě ale připravte den předem. Nejlepší tiramisu, je to nádherně rozleželé a to přesně druhý den.
Equipment
- skleničky
- cukrářský sáček
Ingredients
Tiramisu
- 2 dcl uvařené instantní kávy
- 3 lžíce Amaretta
- 2 ks žloutků
- 35 g cukru krystal
- 250 g Mascarpone
- 2 ks ušlehaných bílků
- dětské piškoty
- kakao na posyp
- čokoláda na ozdobu
Instructions
Tiramisu
- Uvařte kávu a nechte vychladnout. Až poté do ní přimíchejte Amaretto.
- Žloutky utřete s cukrem do světle žluté pěny.
- Poté přimíchejte (ručně) Tiramisu.
- Nakonec zapracujte ušlehané bílky.
- Krém přendejte do cukrářského sáčku.
- Připravte skleničky, nebo nádobu, do které budete Tiramisu plnit.
- Namočte piškot do kávy s Amarettem a vložte na dno skleničky.
- Na piškot dejte malinko krému a následně namočený piškot v kávě.
- Takto střídejte – piškot a krém.
- Nakonec zasypte jemným kakaem, dozdobte a nechte v lednici do druhého dne.

Napsat komentář