Už delší dobu sleduji na Instagramu sledovanost příspěvků, které tam vkládám. Je to opravdu zvláštní, ale ohlas některých příspěvků je pro mě jednou velkou záhadou. Příspěvek, na který bych opravdu vsadila má sice velké shlédnutí, ale v závěru malé množství srdíček (to se mi líbí). Následně ale přidám příspěvek, který bych nazvala “Retro sladkost” a jsem úplně v šoku. Ten zájem a počet zpráv je nečekaný.
Možná je to i tím, že právě tyhle “Retro sladkosti” nás stále všechny táhnou. Jsou jakousi českou tradicí a jistotou, protože víme co od nich čekat. A když jsou vyrobeny z kvalitních surovin, dle správných receptur, nejsme pak zklamáni chutí.
Mezi “Retro sladkosti” mám zařazený například štrůdl, věnečky, větrník, špičky, punčák, ale hlavně rakvičky se šlehačkou. Jako holka jsem je neměla ráda, proto jsem je už roky nejedla. Ani by mě nenapadlo je koupit, nebo je udělat, přesto že formičky jsem zdědila po babičce. Ty ale roky odpočívaly pěkně v krabici. Jenže, když je Peče celá země, tak nejde jinak🤷♀️ a musím je zkusit i já.
Možná se budete smát, ale už jsem dnes snědla 4. Asi jsem na rakvičky musela dozrát😇 A jahody jsou skvělou kombinací.🥰 A tak děkuji za tuhle výzvu🙏🏻 Od vyhlášení až do dnešního dne už jsem je pekla po třetí a myslím, že ne naposledy… A tak i přes různé novinky a trendy v cukrařině, jsou rakvičky stejně jako punčové řezy, tak i ostatní “Retro dezerty” stále velkým lákadlem. Když už chceme “sladce zahřešit” plní tyhle dezerty stále svůj úkol. Pochutnáte si.
A že ty nejobyčejnější sladkosti mají ten největší úspěch, dokládám fotografií sledovanosti ze dne 29.3.2022.
Napsat komentář