Go Back

Equipment

  • skleničky
  • cukrářský sáček

Ingredients
  

Tiramisu

  • 2 dcl uvařené instantní kávy
  • 3 lžíce Amaretta
  • 2 ks žloutků
  • 35 g cukru krystal
  • 250 g Mascarpone
  • 2 ks ušlehaných bílků
  • dětské piškoty
  • kakao na posyp
  • čokoláda na ozdobu

Instructions
 

Tiramisu

  • Uvařte kávu a nechte vychladnout. Až poté do ní přimíchejte Amaretto.
  • Žloutky utřete s cukrem do světle žluté pěny.
  • Poté přimíchejte (ručně) Tiramisu.
  • Nakonec zapracujte ušlehané bílky.
  • Krém přendejte do cukrářského sáčku.
  • Připravte skleničky, nebo nádobu, do které budete Tiramisu plnit.
  • Namočte piškot do kávy s Amarettem a vložte na dno skleničky.
  • Na piškot dejte malinko krému a následně namočený piškot v kávě.
  • Takto střídejte - piškot a krém.
  • Nakonec zasypte jemným kakaem, dozdobte a nechte v lednici do druhého dne.