Go Back

Ingredients
  

Těsto

  • 210 g hladké mouky
  • 140 g Hery máslové
  • 70 g cukr moučka
  • 1 ks vanilkový cukr
  • 2 ks žloutku
  • 1/2 citrónová kůra
  • 1/4 citrónová šťáva a kůra

Na dokončení

  • kvalitní tmavá čokoláda
  • kandované koktejlové třešně

Instructions
 

  • Těsto zpracujte v robotu a následně jej naplňte do strojku- lis na těsto.
  • Doprostřed umístěte třešni.
  • Pečte v předem vyhřáté troubě do zhnědnutí na 170°C.

Dokončení

  • Po vychladnutí rozehřejte hořkou čokoládu – nejlépe 70%. Zdobte cukrářským sáčkem na pečícím papíru. Nechte uschnout a vložte do uzavřené nádoby do lednice.