Studené máslo na máslové těsto rychle a krátce prohněteme s moukou. Poté tuto hmotu rozválíme mezi dvěma archy papíru na pečení, a to na obdélník 20 cm x 30 cm. Dobře vychladíme.
Všechny ingredience na vodánek smícháme do hladkého těsta a v lednici necháme asi 10 minut odpočinout. Poté vodánek rozválíme na obdélník 20 cm x 30 cm.
Na pomoučenou plochu dáme máslový obdélník a na něj vodánek a rozválíme do obdélníku 20 cm x 60 cm. Poté složíme natřikrát a zakryté dáme vychladit do lednice na 15 minut.
Poté postup zopakujeme, těsto rozválíme na 20 cm x 80 cm a složíme na čtyřikrát. Postup zopakujeme ještě dvakrát s tím, že opět přeložíme natřikrát a na čtyřikrát.
Odpočinuté proválené těsto rozdělíme na poloviny a každou rozválíme na plát o velikosti plechu. Pláty přeneseme na plech s papírem, propícháme vidličkou, přiložíme další papír a zatížíme plechem na pečení.
Pečeme při 170 °C dozlatova. Správně upečené těsto má stejnou zlatohnědou barvu v celém svém řezu. Vychladlé upečené pláty opatrně nařežeme na 4 obdélníky 12 cm × 32 cm.