Smetanu zahřejte s cukrem až do bodu varu . Pak odstavte ze sporáku a přidejte čokoládu.
Občas promíchat a po vychladnutí nechte v lednici přes noc. Druhý den vyšlehejte do husté pěny.
Těsto
Všechny ingredience na těsto zpracujete dohromady v hladké těsto a nechejte odpočinout v lednici 15 -30 minut.
Těsto rozválejte na tloušťku 2 - 3 mm. Vykrojte potřebný tvar a to třikrát.
Pečte v předem vyhřáté troubě na 170°C do zhnědnutí. Stejně jako, když pečete cukroví na Vánoce. Po vyndání nechte vychladnout pár minut a můžete se pustit do zdobení krémem.
Zdobení a dokončení
Cukrářský sáček naplňte krémem s kovovou špičkou. Na první tvar těsta dělejte krémem malé pusinky. Přiklopte druhým plátem těsta. Znovu nazdobte a přiklopte posledním třetím plátem těsta.
Na vrchní nazdobený plát položte ovoce, makronky, pusinky, zefyr, květinky a další cukrovinky, které máte doma. Kreativitě se jednoduše meze nekladou.