Připravte si kvalitní hrnec, ve kterém se vám nic nepřipaluje.
Mléko, vodu, cukr, sůl a tuk přiveďte do bodu varu.
Odstavte a přidejte obě mouky. Pečlivě zapracujte a vraťte na indukci.
Míchejte tak 2 minuty na nižší stupeň. Těsto se bude přichytávat na dno hrnce, ale to je u odpalovaného těsta zcela normální. Následně nechejte vychladnout.
Po vychladnutí přidávejte jedno vejce za druhým a šlehejte mixérem. Když vám bude připadat těsto moc husté přidejte klidně ještě část z dalšího vejce.
Ale pozor, aby nebylo těsto řídké a na plechu se neroztékalo! Zatím si předehřejte troubu na 175 °C bez horkovzduchu.
Pak si připravte sáček se zdobícím koncem a naplňte těstem. Na plechu vytvářejte malé pusinky tak 2 cm od sebe. Po upečení nechte vychladnout.