Go Back

Ingredients
  

  • 70 g rozpuštěné Hery
  • 70 g cukr krystal
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 celé vejce
  • 1 ks vanilkového cukru
  • 200 ml mléka
  • 160 g hladké mouky
  • 40 g polohrubé mouky
  • 1 ks prášek do perníku

Na dokončení

  • 100 g rozehřáté tmavé čokolády
  • 1 granátové jablko
  • hrst drcených pistácií

Instructions
 

  • Všechny ingredience promíchejte dohladka a naplňte do menší formy dle vašeho výběru.
  • Pečte v předehřáté troubě na 175°C. Upečení zkuste vpichem špejle.
  • Vychladlý perník ozdobte tak jak vás napadne. Granátovým jablkem, čokoládou a mletými pistáciemi. Je to na vaší chuti.