Go Back

Bublanina s jahodami, nebo s rebarborou

Ingredients
  

  • 3 žloutky
  • 5 lžic Hery máslové rozehřáté vychladlé
  • 50 g cukru moučka
  • 110 ml mléka
  • 140 g polohrubé mouky
  • 3/4 prášku do pečiva
  • 3 ušlehané bílky
  • 30 jahod

Instructions
 

  • Žloutky, tuk, cukr utřete dohladka.
  • Následně přidejte mléko.
  • Poté zapracujte mouku spojenou s práškem do pečiva.
  • Nakonec lehce zamíchejte ušlehané bílky.
  • Formu malinko vymažte sádlem a těsto do ní naplňte.
  • Jahody můžete nakrájet na půlky a opatrně pokládat na těsto
  • Pečte dle vaší trouby do světlého zhnědnutí na 165°C.