Bílky dejte do horko odolné nádoby a vyšlehejte do tuhého sněhu.
Zašlehejte cukr krystal.
Dále vše šlehejte nad parou až do 82°C. To znamená, že do jednoho hrnce nalijete do výšky 5 cm vodu. Druhý hrnec musí být menší. Ten vložíte do prvního a nesmí se dnem dotýkat vody.
Sníh nejprve trochu zřídne, ale nebojte. Při neustálém i ručním šlehání 10 až 15 minut opět zhoustne ve velmi tuhý sníh. Pak sundejte z vodní lázně.
Opatrně vmíchejte kokos smíchaný s moučkovým cukrem.
Připravte si plech s pečícím papírem a na něj položte formu na laskonky.
Nanášet sníh je možné dle vaší možnosti nožem, stěrkou, nebo můžete naplnit do sáčku. Po nanesení a uhlazení formu opatrně zvedněte a dejte stranou. Laskonky se pečou bez formy.
Rozehřejte troubu na 110°C a pak pečte-sušte přibližně 50 minut. Záleží i na vaší troubě. (Laskonky by měly být stále světlé.) Nechte vychladnout.
Po vychladnutí plňte buď podle receptu na obalu formy, nebo si vyberte jeden z výše uvedených krémů.