Dezerty z Itálie a Francie

bílý zahnutý+logo

Zelený dezert 2V posledních týdnech mě úplně uchvátily dezerty z Itálie, ale i z Francie. Přesto, že nejvíce relaxuji při výrobě cukrových květin, vždy jeden víkendový den věnuji učením se tvoření nových dezertů. Můj problémem je, že recepty jsou většinou v italštině a nebo francouzštině. A tak jsem si před časem, dala jedno předsevzetí. Ráda bych se naučila dle svých možností alespoň některé. Zkouším nejen recepty originální, ale vytvářím i své vlastní. Důvodem je i to, že originální italské recepty mnohdy obsahují u nás nedostupné ingredience. Úplně jsem se zamilovala do některých italských forem, které mají netradiční tvar. A tak recepty na této stránce ještě nějakou dobu neuvidíte, ale mé výtvory ano. Berte je prosím s tolerancí, jedná se pouze o mé první pokusy.

 

🙂

 

bílý zahnutý rozkrojený lepšé zahnutý+logo Had+logo